Choose your language

Loading...
Acasă > Învățământ > Școala de șoferi > Profesioniştii auto
Navigare

Școala Auto Profesioniștii AUTO anunta inragistrarea la cursuri pentru conducatori auto la categoria "B", "BC(C1)", de la "B"la"C(C1)" .


Școala Auto Profesioniștii AUTO are o experiență bogată în domeniul pregătirii și instruirii conducătorilor auto, care activează din anul 2007.

   La baza fondării școlii au stat așa organizații cu renume internațional cum sunt Asociația Internațională a Transportatorilor Auto din Moldova (AITA) și Centrrul de Instruire a Personalului pentru Transporturi Internaționale (CIPTI), Compania de Asigurări MoldcargoSA, precum și alte copanii cu experiență bogată în domeniul transportului.

  Școala noastră Vă poate realiza dorința D-stră de a obține permisul de conducere în cadrul unor programe complexe de pregătire teoretică și practică.

  Noi oferim servicii de școlarizare complete la toate categoriile la prețuri accesibile.

  Școala Auto Profesioniștii AUTO Vă pune la dispoziția D-stră automobile performante și instructori experimentați ce vă vor ajuta  să deveniți un șofer adevărat.

  După absolvirea cursurilor noastre și obținerea permisului de conducere aveți posibilitatea de a continua studiile în domeniul transportului internațional la Centrul de Instruire a Personalului pentru Transporturi Internaționale (CIPTI) cu anumite reduceri la preț.


Fotografii frumoase ale utilizatorului

Afaceri recomandate