Choose your language

Loading...
Acasă > Învățământ > limbă > ALLIANCE FRANÇAISE DE MOLDAVIE
Navigare

Asociația de drept local, aprobată de Fundația Alliance Française, Alliance Française Chișinău - Moldova este primul centru de învățare a limbilor străine din țară, cu peste 3.300 de elevi primiți în fiecare an. Dinamismul său atestă vitalitatea francofoniei în Republica Moldova.


Peste 80 de profesori recunoscuți pentru abilitățile lor, predă limba franceză la Chișinău și în provincii în cele două anexe ale sale, la Bălți și Nisporeni. De asemenea, sprijină un centru de resurse și informații despre Franța contemporană din Tiraspol.


Alliance Française este în sfârșit singurul centru de examinare aprobat în Moldova pentru examenele franceze: DELF / DALF, TCF / TCF ANF, e TEF, TEFaQ și TCF Quebec, solicitate de Ministerul Imigrării, Diversității and Quebec’s Inclusion (MIDI) ca parte a unei cereri de viză Quebec, e-TEF, e-TEF Canada și e-TEFaQ.


În sfârșit, din 2013, a fost un centru autorizat pentru examenele Cambridge English în Moldova. Aceste examene, valabile pe viață, sunt recunoscute de nu mai mult de 20.000 de instituții și organizații din întreaga lume, state, universități sau Grandes Ecoles, organizații internaționale sau angajatori.


Aceste examene, cum ar fi examenele sau testele franceze (DELF / DALF, TCF și TCF DAP) vă pot permite să fiți scutit de testul de limbi străine pentru bacalaureatul moldovean.


Alliance Française oferă cursuri de pregătire a cursurilor pentru examene în franceză, dar și în engleză Cambridge. Așa că puneți cotele de partea ta!


De asemenea, oferă cursuri în limba română sau rusă pentru expatriați, dar și oferte atractive de studiu lingvistic, atât pentru străinii care doresc să învețe aceste două limbi în Moldova, cât și pentru tinerii moldoveni care doresc să își îmbunătățească franceza în Franța.


Alliance Française Chișinău - Moldova găzduiește în sfârșit un spațiu Campus France pentru a-i întâmpina și orienta pe tinerii moldoveni care doresc să studieze în Franța.

Cursuri generale și specifice de franceză - examene și teste oficiale de franceză (DELF / DALF, TCF, TCF / DAP, TCF pentru acces la naționalitatea franceză, TCF pentru Quebec, TEFaQ, e-TEF și e-TEFaQ , e-TEF Canada) - Centru autorizat pentru examene Cambridge English - Cursuri de pregătire a examenelor Cambridge English - Cursuri de română și rusă pentru expatriați - Traduceri și interpretare, servicii de logistică și închirieri de camere, management de proiecte de cooperare.


Fotografii frumoase ale utilizatorului

Afaceri recomandate