Choose your language

Loading...
Acasă > Învățământ > limbă > TOP ENGLISH SCHOOL OF TODAY
Navigare

Misiunea noastră este de a dota studenților noștri cunoștințele necesare pentru atingerea scopurilor lor profesionale și personale.

Top English School of Today (TEST) este o școală de limbi în care elevii învață engleza într-un mediu relaxat și dinamic.

Pentru a satisface pe deplin cerințele elevilor noștri, combinăm profesori dedicați, resurse excelente de studiu și o selecție largă de cursuri diverse. Garantăm studenților noștri educație de înaltă calitate într-o atmosferă plăcută și prietenoasă.


Engleză pentru toți la Top English School of Today:


COPII:


Începi doar călătoria ta de viață, tineri, plini de forță și entuziasm?


Apoi vă vom învăța limba engleză în centrul TEST Kids, cu programe special adaptate pentru copii și adolescenți mai tineri.ADOLESCENȚI:


Ești un tânăr între 13 și 16 ani? Vrei să reușești în viață, dar crezi că îți lipsesc abilitățile de comunicare pentru a-ți construi cariera viselor? Atunci oferta noastră este adresată ție. Bine ați venit la cursurile de engleză pentru adolescenți.ADULȚI (curs de dimineață / seară):


Ești o persoană adultă, ocupată? Atunci ușile noastre sunt deschise și pentru tine. Având în vedere programul dvs. încărcat, TEST oferă cursuri de engleză de seară după ora 18:00. Vei avea parte de o perioadă bună după ce vei lucra în compania de noi prieteni, precum și de a reîncărca banca piggy a cunoștințelor tale.


Dacă ziua ta de lucru nu începe prea devreme, poți participa la orele 9 dimineața.SCOALA DE SAPTAMANA:


Ești atât de ocupat încât ai doar zile libere libere? Cheltuiește-le la o bună utilizare.


Petrecând câteva ore la orele de weekend, veți dobândi cunoștințe excelente.FORMARE PE Skype:


Nu îți poți face timp să vii la clasă? Puteți învăța engleza fără să părăsiți casa, la locul de muncă, oriunde există internet. Profesorii de testare vor fi fericiți să efectueze instruire on-line pentru un program individual.FORMARE CORPORATIVĂ (engleză de afaceri):


Mergi într-o călătorie de afaceri în străinătate? Doriți să vă îmbunătățiți limba engleză pentru avansarea în carieră? TEST oferă acest curs organizațiilor, directorilor și oamenilor de afaceri care deja folosesc sau intenționează să utilizeze limba engleză în activitatea lor.


Sarcinile limbii:


Centrul nostru angajează persoane pentru care engleza este limba maternă. Sunt profesori minunați care, ca nimeni altcineva, își pun limba vorbită.

În clasă, elevii învață engleza cu vorbitori nativi folosind cele mai eficiente tehnici moderne. Cursurile se desfășoară într-o atmosferă relaxată, ceea ce le permite elevilor să scape de bariera lingvistică și să învețe să vorbească engleza fluent.


Instruirea are loc în grupuri mici de până la 10 persoane. Profesorii experimentați acordă atenție tuturor studenților, urmărind progresul fiecăruia.


Sperăm că am oferit totul?


TEST satisface întotdeauna dorințele tale, astfel încât pregătirea în limba engleză să fie cât mai interesantă, de înaltă calitate și convenabilă. TESTUL funcționează pentru tine!

Bine ați venit la Top English School of Today!


Fotografii frumoase ale utilizatorului

Afaceri recomandate