Choose your language

Loading...
Acasă > Frumuseţe > SPA > Centrul de Frumuseţe Lotus Spa Health
Navigare

Lotus Spa oferă un cadru premium pentru un spa, frumusețe și experiență de fitness binecuvântate. Obține echilibru și purificare pentru corpul, mintea și sufletul tău.


Lotus Spa - un rai senzorial care vă încurajează să lăsați stresul la ușă și să porniți într-o călătorie de restaurare.


Filozofia noastră este că frumusețea este sinonimă cu echilibrul și bunăstarea, astfel că fiecare tratament este conceput pentru a sublinia acest etos. Serviciile de masaj, salon, aromaterapie și fitoterapie îți revigorează ființa fizică, precum și spiritul.


Echipa noastră consideră că bunăstarea fizică și psihologică sunt piatra de temelie a unei existențe împlinite. Încorporăm elemente de aromaterapie și fitoterapie în serviciile noastre, care sunt toate efectuate de terapeuți cu înaltă calificare.


Rămâneți în formă la sala de sport, care are echipamente cardiovasculare și de antrenament pentru a vă oferi un antrenament bine rotunjit. Pentru a calma mușchii după un exercițiu intens, vizitați sauna noastră la fața locului și bucurați-vă de o ședere relaxantă. Opriți-vă lângă Vitamina Bar pentru un suc organic și răcoritor și multe alte oferte sănătoase.


O nouă experiență în salon vă așteaptă la Radisson Blu Leogrand Hotel, Chișinău, oferind o atmosferă intimă și întineritoare. Stai pe spate și relaxează-te, deoarece profesioniștii pricepuți creează aspectul perfect pentru tine.


Toate comentariile

Fotografii frumoase ale utilizatorului

Afaceri recomandate