Choose your language

Loading...
Navigare

Profesia „Amestec de reparații auto” este foarte relevantă. Este un mecanic auto care determină starea tehnică și execută lucrări la întreținerea și repararea automobilelor.


          Prin urmare, mecanicul auto trebuie să cunoască și să poată folosi echipamente speciale pentru diagnosticare, să identifice corect defecțiunile din mecanismele și sistemele automobilelor, să cunoască dispozitivul, principiul funcționării unităților, mecanismelor și sistemelor, deoarece industria auto are un ritm de dezvoltare foarte ridicat.


          Pentru a efectua lucrări de întreținere și reparații la automobile, un mecanic auto demontează, asamblează ansambluri, mecanisme și sisteme, precum și asamblează articulații filetate, nituite, lipite și lipite.


          Toate procesele tehnologice de dezasamblare și asamblare, determinarea stării tehnice, diagnosticarea, necesită procese tehnice speciale, folosind echipamente moderne și specializate.


          Profesia de reparator auto este foarte relevantă pentru viața modernă de zi cu zi și poate fi stăpânită de persoane de la 16 ani, cu o educație secundară minimă și o stare de sănătate adecvată.


Fotografii frumoase ale utilizatorului

Afaceri recomandate