Choose your language

Loading...
Acasă > Frumuseţe > SPA > Aquaterra Wellness & Spa
Navigare

Aquaterra este primul și singurul club din Republica Moldova care oferă oaspeților săi o abordare integrată a sănătății și frumuseții, cu ajutorul fitness-ului, cosmetologiei medicale și a unei selecții uriașe de proceduri SPA.


Aquaterra este lider incontestabil nu numai la scara sa (5.000 mp), dar și la calitatea și nivelul echipamentelor și designului. Clubul este dotat cu cele mai noi evoluții ale liderilor europeni și americani în industria sănătății și a frumuseții (Technogym, Reebok, GPL, Sorisa, Palomar).


Zonarea clubului este pe deplin în concordanță cu filozofia wellness, permițând oaspeților noștri și copiilor lor să petreacă timp confortabil în diverse departamente (SPA, fitness, cosmetologie, salon de înfrumusețare, cafenea fitness, club pentru copii) fără a părăsi clădirea.


O mare atenție în Aquaterra este acordată copiilor. Oferim tinerilor noștri oaspeți o mare varietate de cursuri de fitness pentru copii, cursuri de înot, yoga, copii, dans și dezvoltare.


Managementul și compoziția profesională a clubului sunt asigurate nu numai de cei mai buni specialiști ai Moldovei, ci și de profesioniști din industrie din SUA, Rusia, Italia, Ucraina și Thailanda.


Puteți spune în siguranță că Aquaterra este cel mai bun club din țară. Din simplul motiv că nu are analogi. Suntem în afara concurenței. Și acum mai multe despre ce ne face așa.


FORMAT CLUB


Aquaterra - acestea sunt cele mai bune realizări globale ale industriei wellness, colectate într-un singur club.


Indiferent de obiectivul pe care ți-l stabilești - o întinerire cuprinzătoare a corpului, realizarea unei forme fizice ideale, corectarea estetică a aspectului sau doar relaxarea într-o atmosferă de pace - vei găsi tot ce ai nevoie pentru asta în Aquaterra.


BUNĂ - ABORDARE DE SĂNĂTATE INTEGRATĂ


Wellness este un concept al unui stil de viață sănătos. Se bazează pe mai multe principii fundamentale:


-armonizarea psihicului și relaxării (proceduri SPA)

- îngrijirea și corectarea aspectului (cosmetologie estetică și medicală)

stil de viață activ (fitness)

- alimentația corespunzătoare și respingerea obiceiurilor proaste


SPA

Direcția SPA din Aquaterra este reprezentată de cel mai mare complex balneologic din Chișinău - saună finlandeză, baie de aburi rusă, băi romane, hamam turcesc, saună cu infraroșu, baie de ofuro japoneză, sală.


De asemenea, pe teritoriul SPA există o piscină spațioasă, cu boluri cu hidromasaj și cascade.


Șezlongurile confortabile sunt situate în jurul zonei piscinei, iar vederea panoramică de la ferestre către parcul adiacent clubului face din Aquaterra SPA cel mai bun loc pentru a restabili puterea fizică și spirituală.


La Aquaterra SPA, oaspeții clubului se pot bucura de cele mai bune tehnici de masaj din întreaga lume. Masaje thailandeze și clasice, tratamente de baie, coji și împachetări corporale, terapie cu piatră și multe altele.


FITNESS

Fitness de la Aquaterra este un program extins de programe de grup, concepute pentru o mare varietate de preferințe și nivel de pregătire, bazate pe modelul celor mai bune cluburi de fitness din rețea din lume (Fitness 24 ore, Clasa Mondială). Pe lângă o varietate de clase de fitness, studiouri de yoga și pilates și o sală de sport, Aquaterra are o serie de caracteristici unice pe care nu le veți găsi în niciun club din Chișinău.


O piscină de 25 de metri cu sistem de curățare în mai multe etape, folosind sare de mare și fără utilizarea de clor, care vă permite să mențineți puritatea perfectă a apei și, în același timp, să evitați efectele negative ale clorului asupra pielii și părului. Această piscină este deosebit de valoroasă pentru persoanele cu alergii și pielea sensibilă.


- o zonă separată de fitness acvatic, care vă permite să efectuați simultan antrenamente în înot și aerobic în apă, fără să interferați între ele.


linie de simulatoare Technogym Artis. O inovație de la Technogym - liderul mondial în producția de simulatoare - niciun club din Chișinău nu se poate lăuda. Linia de simulatoare multimedia Techis Bogym este un fel de lux pe care doar cele mai bune cluburi premium din lume și le pot permite.


echipa de formatori. Conștient de faptul că condițiile ideale și cele mai bune echipamente pentru antrenament sunt doar câțiva factori pentru realizarea cu succes a obiectivelor, am adunat cei mai buni instructori și antrenori personali din club. Toți aceștia au trecut cursul de selecție și pregătire avansată de la experți străini în industria fitnessului, participanți obișnuiți la convențiile internaționale de fitness, specialiști certificați de la Universitatea Reebok.


SPA MEDICAL

Grija pentru aspect, întinerire și corectarea estetică sunt componenta cea mai importantă a conceptului de wellness. Acesta este motivul pentru care a fost creat Departamentul de cosmetică estetică și medicală din Aquaterra, care pur și simplu nu are egal în ceea ce privește atât echipamentul prezentat, cât și gama de servicii oferite.


Principiul departamentului se bazează pe modelul american de cosmetologie medicală. Baza sa este că toate lucrările se desfășoară pe patru direcții: întinerire, conturarea corpului, corectarea estetică a aspectului și îngrijirea feței și a corpului.


Metodele moderne de cosmetologie estetică utilizate în Aquaterra, permit eliminarea unei varietăți de estetice


Toate comentariile

Fotografii frumoase ale utilizatorului

Afaceri recomandate