Choose your language

Loading...
Navigare

A îmbrăca oamenii conform stilului lor de viaţă şi a bugetului lor şi a îi face să se simtă bine” cu credinţa că „Oricine merită să fie îmbrăcat bine.”
Prezentarea generală a companiei
Înfiinţat în Franţa în anul 1985, brand-ul LCWaikiki a fost cumpărat de actuala companie LC Waikiki Mağazacılık în anul 1997. Fiind un exemplu pentru diverse brand-uri prin colecţiile şi concepţia de retail însuşită şi ca centru al modei la preţuri accesibile, LC Waikiki şi-a continuat dezvoltarea de brand turcesc timp de 17 ani sub umbrela companiei LC Waikiki Mağazacılık.

În prezent, LC Waikiki Mağazacılık, un lanţ de magazine retail lider al industriei din Turcia îşi oferă serviciile pentru milioane de persoane prin aproape 600 de magazine LC Waikiki în 192 de oraşe şi 28 de ţări din întreaga lume. Începând cu vara anului 2004, LC Waikiki îşi păstrează poziţia de lider al pieţii aşa după cum se poate constata din Raportul privind Indicele de Consum al Confecţiilor „gata de purtat” din Turcia, întocmit şi publicat la fiecare şase luni de KMP.

Obiectivul nostru este atingerea celor trei poziţii de top în Europa…

LC Waikiki Mağazacılık, a iniţiat primele sale investiţii în străinătate în anul 2009, când a deschis primul său magazin din Europa în România. Compania LC Waikiki Mağazacılık deţine 188 de magazine în 28 de ţări printre care Albania, Algeria, Armenia, Azerbaidjan, Bangladesh. Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Egipt, Georgia, Iran, Kazahstan, Kosovo, Kârgâzstan, Macedonia, Moldova, Maroc, Irak, Polonia, România, Rusia, Irak, Ucraina, Oman, China, Arabia Saudită, Serbia, Turcia, România,Emiratele Arabe Unite şi îşi planifică ca la sfârşitul anului 2016 să deţină un număr total de 250 de magazine în străinătate. Începând cu anul 2009, compania LC Waikiki Mağazacılık şi-a propus drept obiectiv extinderea rapidă pe pieţele internaţionale şi îşi desfăşoară activitatea cu intenţia de a deveni unul dintre cei mai de succes trei retaileri din Europa până în anul 2023
.


Toate comentariile

Fotografii frumoase ale utilizatorului

Afaceri recomandate