Choose your language

Loading...
Acasă > Restaurante > Bucatărie străină > Creme de la Creme
Navigare

“Crème de la Сrème” – best of the best sau cele mai bune dintre cele mai buneCrème de la Crème este un local francez care combină în mod unic două formate: produse de panificatie tipic francez și confortabilă Provence. Bucataria acestui proiect este indrumata de cei mai profesionali cofetari francezi. Meniul este diversificat, acesta a inclus deserturi tradiționale din diferite regiuni ale Franței, precum și deserturi cele mai bune din lume cum ar fi – Viena Saher și altele. Caracteristica distinctiva a produsului nostru: acesta este mereu proaspăt și e făcut în loturi mici, în productie proprie, în conformitate cu rețeta originală, în cuptor de piatră francez, folosind ingrediente franceze și cu cele mai selectate produse locale.

Pe linga dulciuri, oferim, de asemenea, meniul divers al restaurantului extins prin preturi democratice si accesibile – salate (de la Caesar pana la Hot Brie Cheese), supe, paste, fripturi și chiar Fua-Gra!

Decorul a fost colectat pe boabe din intreaga lume: Franța, Canada, Germania. Pereți din cărămidă și cheiuri de pe primul etaj sunt formate din aceste cărămizi vechi, care au mai mult de 100 de ani, si care le-am salvat după reconstrucția casei vechi.

Toate comentariile

Fotografii frumoase ale utilizatorului

Afaceri recomandate