Choose your language

Loading...
Acasă > Frumuseţe > SPA > Nobil SPA
Navigare

Nobil Spa este un spa de lux situat în centrul orașului, plin cu cele mai sofisticate și exclusiviste soluții de odihnă și relaxare. Designul, funcționalitatea și atmosfera unică sunt gândite până la cele mai mici detalii pentru confortul și relaxarea maximă.

Nobil Spa are 3 săli de tratament, o suită spa pentru două, un Aqua Lounge elegant, cu jacuzzi, un bar cu spa și oferă o gamă completă de servicii Spa. Meniul nostru oferă ritualuri Spa special concepute, masaje exclusive și diverse tratamente pentru corp și față pentru bărbați, femei și un mic meniu Petite Spa pentru copii.

Zona de recreere din Aqua Lounge este echipată cu șezlonguri încălzite, iar pereții sunt realizați din sare din Himalaya, ceea ce ne permite să respirăm în aerul cel mai curat, saturat de sodiu și bariu și să ne vindecăm organismele pur și simplu fiind în această zonă.

Funcția SONARIUM combină căldura calmantă a saunei finlandeze și umiditatea ușoară a camerei de aburi. Cuptorul de piatră este echipat cu un bol special pentru uleiuri esențiale. Toate acestea creează o atmosferă uimitoare de relaxare, precum și un efect pozitiv asupra corpului uman și a sistemului nervos și, cel mai important, practic nu are contraindicații!

În inima SPA Aqua Lounge Nobil SPA există un jacuzzi spațios pentru 5 persoane, cu patru locuri și un pat culcat. Scaunele sunt echipate cu tetiere anatomice și sunt concepute astfel încât o persoană să se poată acomoda în cea mai relaxată și confortabilă poziție. Hidromasaj și duze de aer vă vor permite să vă relaxați complet și să simțiți efectul miraculos al hidroterapiei la nivel profesional. Duș de zăpadă. Toată lumea cunoaște proprietățile benefice și care îmbunătățesc sănătatea frigului. Mai ales în contrast, după ce vizitați o saună sau un hamam. Pentru dvs., la Nobil Spa, producem zăpadă tot anul, care răcește plăcut corpul și tonifică pielea și vasele de sânge. Zăpada este făcută din apă și aer curat - fără substanțe chimice. Sufletele impresiilor - Aceasta este o combinație unică de apă, lumină, sunete și arome, care poate provoca o gamă întreagă de senzații de neuitat. Cabine de duș echipate cu echipamente speciale cu 4 programe diferite, care vor permite tuturor să experimenteze puterea furtunii Atlanticului, ploaie tonică rece, să se afle cufundat într-o ceață plină de arome răcoritoare sau să cadă brusc sub o grindină de picături abundente de ploaie tropicală.


Toate comentariile

Fotografii frumoase ale utilizatorului

Afaceri recomandate