Choose your language

Loading...
Acasă > Sănătate > farmacie > Farmacia Familiei
Navigare

Farmacia Familiei  -  cea mai mare rețea națională de farmacii

Llinia fierbinte - 022 780 780

Inovația, conceptul de farmacie prietenoasă, unde găsesti întotdeauna recomandări competente și produsele de care ai nevoie, au facut din „Farmacia Familiei” unul dintre cele mai valoroase branduri și una dintre cele mai mari rețele de farmacii din Republica Moldova.

Cele peste 180 de farmacii și 80 saloane de optică reunite sub brandul „Farmacia Familiei” sunt mereu la dispoziția Ta, oferindu-ți o gamă largă de produse, servicii, dar și sfaturi profesioniste. Datorită unei aprovizionări foarte bune, a prețurilor competitive, dar și a colaborării cu producători internaționali, am reușit să devenim prima opțiune a pacienților pe o piață tot mai aglomerată. Pe lângă sortimentul variat de medicamente, reţeaua „Farmacia Familiei” propune şi produse dermatocosmetice de la cele mai notorii brănduri: „Avene”, „Vichy”, „Bioderma”, „Klorane”, „Ducray”, „La Roche Posay”, „Elancyl”, „Chicco”, „Ivatherm”, „Pharmaceris”, „Equilibra”, „Naobay”, „Crevil”, „FeelFree”, „Kueshi”.

Pentru a fi și mai aproape de clienții noștri, în premieră am lansat conceptul de Pharma Market (All In One) și servicii gratuite de măsurare a tensiunii arteriale, consultații de verificare a vederii și greutății.

Te așteptăm la „Farmacia Familiei” – suntem aici 24 din 24 de ore pentru siguranța, sănătatea și confortul tău.


Fotografii frumoase ale utilizatorului

Afaceri recomandate